Bet365 internetes fogadóirodák

bet365 alternatív linkTávol, Tom Daley. Ha a brit búvárkodás látszólagos egyszemélyes bemutatója úgy gondolta, hogy valószínűleg megtöri az ország kacsaját és megnyeri az első olimpiai aranyat a fegyelemben, akkor nem számolt Chris Mears és Jack Laugher ellen.

A víz talán zöld, még mélyebb, titokzatosabb árnyalat talán, de az érme Bet365 egyértelmű volt. Mivel a szikrázó britek lassan zuhantak a Rio-ra, a 3m-es szinkronizált arany eljutott a párhoz, akik a legtökéletesebb erőfeszítéssel mentették meg a legnagyobb szakaszokat. Mears és Laugher kiváló formában volt, és a GB-n belüli szó nagyszerű optimizmus volt, de ez minden bizonnyal meghiúsította az összes elvárást. Joe GB Clarke nyerte a férfi kenu szlalom aranyat a Rio 2016-ban Tovább…

Kína az esemény erősségei és gyakran érintetlenek.A Qin Kai-i London 2012-es és új partnere, Cao Yuan aranyérmének fele maradt, félelmetes volt a Bet365 világkörzetben.

B ut Mears és Laugher Rio-ban egy most – mindennemű attitűd, amelyet a versenyben valaha látott egyik legnehezebb merülés jelképez, egy 2,5-es előremenő, három csavarral, amelyeket az ötödik fordulóban szabadítottak fel. Ha ez nem jött ki tökéletesen akkor eléggé jó volt, 86,58-at ítélt a bíróknak, és megerősítette a hat erőfeszítésük harmadik felében a vezetést.

“Ez nem volt a legjobb eredményünk azon a merülésen – mondta Laugher. “Ez a legnehezebb merülés a világon jelenleg három méteren. Lehetett volna jobb, de Bet365 aranyérmet kaptam, nem panaszkodom.Nem akarok felmenni és újratörni, ez biztos.

“Nagyon nehéz merülés, valójában néhány évig a 2008-as olimpiai bajnok, He Chong feltalálta. De mi voltunk az elsőek szinkronban. ”

Kína kevésbé trükkös, de tökéletesen végrehajtott erőfeszítést tett, és a döntőben kevesebb, mint három pontot választott a párktól. Szükség volt a legtisztább titán érzékeire. Mears és Laugher, akik laposársak és búvárpartnerek, sohasem verték a kínaiakat a versenyben. Végső erőfeszítéseik csak kevéssé voltak kevésbé ambiciózusak, mint az ötödik, egy Bet365 Magyar előremutató 4,5-es szalagok, de a bírók szerették, odaadták nekik 91,20-et, és a nyüzsgő brit tömegeket rabszolgákba küldték.Facebook Twitter Pinterest A Laugher és a Mears aranyat nyer a szinkron merülésben a Rio csapatában (csak az Egyesült Királyságban érhető el)

A lépcsőfokot Qin és Cao állították magukra. A végső erőfeszítésük tisztességesnek tűnt, a szinkopáció kúszásgátlása. A bírák azonban nem értettek egyet, és csak 83,22-t ítéltek oda, és a párt visszaadták bronzra. Ezüst érkezett az amerikaiakhoz, Sam Dormanhoz és Mike Hicksonhoz, akik közel hibátlan előremutató 4,5-es szalagot készítettek végső merülésükön. 98.04-et Bet365 hozott a bírákból.

Mears és Laugher csak egyszer próbálták ki ötödik merülésüket a verseny előtt.Ez volt az idei londoni Európa-bajnokságon, és a bírók annyira megdöbbentettek, hogy alacsony pontszámot értek el, annak ellenére, hogy a pár azt állította, hogy megcsípte. A bírók megzavarása nagy kockázatú stratégiaként tűnik, de a pár sem volt soros bajnokok és a nagy kedvencek között. Az ambícióra szükség volt, és soha nem fognak meghalni; A bíró, aki feltehetően felgyorsulni kezdett, Bet365 mostanáig habozás nélkül jutalmazta őket.

A Rio-ban egy szikrázó nap után a sportolók megátkozhatták a szervezőket, az olimpiára. A szél fújni kezdett a hideg esőt a táblákon, és soha nem tette a Team GB Stella McCartney által tervezett trunkjait.Mears és Laugher a legjobban foglalkozott vele. – A körülmények nagyon nagyok itt – mondta Mears. “Egy perc alatt búvárkodhat a napsütésben, majd felhős lesz, aztán esik az eső, akkor nagyon szeles. Nem engedtük meg, hogy fázzon bennünket, csak Bet365 kiment, és tette a dolgunkat, és kijött a tetején. “Facebook Twitter Pinterest Nagy-Britannia Chris Mears és Jack Laugher az aranyukkal. Fotó: David Davies / PA

A Mears különösen olyan élettapasztalattal rendelkezik, amely flegmatikus megközelítést idézhet elő. 2009-ben, 16 éves korában, az Epstein-Barr vírussal lerombolták, miközben a Sydney-i Ifjúsági Olimpián versenyeztek. A helyreállítása során hét órás rohama volt, három nappal később kómából jött ki, amelyből az orvosok meglepődtek, az állandó agykárosodás nem eredményezett.Az, hogy ő még mindig velünk van, soha nem bánja az olimpián való búvárkodást, csekély csoda és egy 12 hüvelykes műtéti heg vertikálisan elvágja a hasát, és naponta emlékeztet arra, Bet365 hogy a szelíd nem fog örökölni érmeket.

Mears egy elektronikus zeneszerző – köztük az Universal records – alá van vonva, amely az Epstein-Barr-támadásból való kilábalás óvatosságából ered. A fesztiválon kezdõdik, és Skrillexet és Diplo-t számolja a hatásai között, míg a szokások között merül fel a Deadmau5 a fejhallgatón (Laugher inkább Drake-ot). Mindezek mellett , A Attitude magazin, Mears, a hetedik legmenőbb férfit hívta meg a bolygóról, és a honlapjának olvasói meghívást kaptak arra, hogy a “dohányzó forró 2016-naptár” felett üvöltsék.Facebook Twitter Pinterest Tom Daley és Dan Goodfellow a zöld olimpiai medencén: “Valójában segít a búvárkodásban”

A hozzáállás talán most is felülvizsgálja a rangsorát. A brit búvárkodás oly régóta úgy tűnt, Daley uralkodik, hogy a bõrös mélységét alábecsülik.

Mears és Laugher a Rio egyik félelmetes este alatt átalakították ezt.

Rate this post