Betsson mobiilisovellus

Historia

Betsson-vedonlyöntiyritys perustettiin vuonna 2000 Stoke-on-Trentissä, Denise Coatesissa, vedonlyönnin Peter Coatesin tytär, joka on ottanut vedot maapallon urheilusta vuodesta 1974 lähtien. Denizin puitteissa kehitettiin ohjelmistoalusta ja rekrytoitiin joukko kauppiaita, jonka jälkeen maaliskuussa 2001 alkoi vedonvälittäjän verkkosivusto.

Verkkoliiketoiminnan aloittaminen mahdollisti 15 miljoonan Englannin punnan lainan: se otettiin perheen vedonvälittäjäverkoston turvallisuuteen, jonka vuodesta 1995 lähtien Denise Coates on onnistuneesti hallinnoinut. Vuonna 2005 verkko myytiin 40 miljoonalle Englannin punnalle vedonlyöntiyritykselle Coralille, joka mahdollisti aikaisemmin saadun lainan palauttamisen pankille.

Betsson: n etu oli operaation alusta lähtien betsson mobiilisovellus laajempi linja kuin kilpailijat: se antoi turnauksia ja liigoja, jotka eivät olleet ensimmäistä suuruusluokkaa ja muita urheilulajeja, joita muut vedonvälittäjät eivät olleet. Vuonna 2004 BC laajensi kieliversioiden ja tilivaluuttojen valintaa, mikä on edistänyt uusien markkinoiden valloittamista. Vuosien mittaan on tuotu uusia tuotteita: pokeri, kasino, pelit, peliautomaatit, bingo.

00-luvulla Betsson BK oli yksi ensimmäisistä, jotka antoivat asiakkaille urheilua eläviksi, kun he löysivät pääkuljettajan kasvun. Yritys kehitti koko kehitystään innovatiivisesti: ensimmäisten joukossa hän tarjosi panoksensa eSportsiin, ja hän järjesti ensimmäisen online-lähetyksen Englannin ottelusta vuonna 2009 ja oli yksi ensimmäisistä, jotka toteuttivat Cash Out / Cash In -toiminnon.

Tämän seurauksena liikevaihto Betsson oli vuonna 2009 3,3 miljardia puntaa. Tämä määrä oli lähes kaksi kertaa enemmän kuin vuonna 2008, jolloin liikevaihto oli 1,8 miljardia puntaa. Vuonna 2011 yhtiö rekisteröi jo 12,2 miljardia puntaa hyväksyttyinä kursseina, liikevaihto oli 646 miljoonaa euroa ja liikevoitto 116,5 miljoonaa.

Toukokuussa 2012 vedonvälittäjä sponsoroi Stoke City Premier League -jalkapalloseuraa sijoittamalla logonsa joukkueen muotoon. Vuonna 2016 allekirjoitettiin sopimus Stoke-stadionin otsikkorahoituksesta. Samana vuonna vedonvälittäjä sijoitti logonsa Bulgarian klubien “Ludogorets” ja “Slavia” muodossa.betsson mobiilisovellusbetsson mobiilisovellus

Betsson mobiilisovellus
5 (100%) 1 vote