Eric Dier készen állt rá, hogy furcsa kezdetét tegye a Tottenham szezonjára

Szerda este van; Dier és Tottenham Hotspur éppen most megverték a CSKA Moszkvát 3-1-ben a Wembley-ben a végső Bajnokok Ligája nyakkendőjében, és a 22 éves a térségben van. – Azon az oldalon voltam, és Herrera itt volt, a vonal mentén – mondja. – És azt mondtam: „Biztos vagyok benne, hogy hamarosan látom őt”, és rám mutatok rá.

Nem volt kétséges, hogy Dier dühös volt. A spanyol játék után Herrera akcióját nevetségesnek, piszkosnak és nem szükségesnek nevezte.Dier-t megkérdezték éjjel, vajon bocsánatot kért. – Nem kell neki bocsánatot kérni, online fogadási hamarosan látom – felelte. „Nem tudom, miért csinálta.”

A Dier „látom hamarosan” sorát a hátsó oldalakra helyezték át, mert egy ilyen nyilvánvaló fenyegetés hozza létre a híreket, és az összecsapás most Dier és Tottenham vasárnap a United-ba mennek.Olyan játéknak érzi magát, amely jó választ adni minden egyes klubról, de nem lesz showdown Dier és Herrera között. – Csak vicceltem vele – mondja Dier. „De néha az emberekkel folytatott viccek nem találkoznak, amikor le vannak írva.” Anglia Eric Dier dühös Ander Herrerával az állítólagos könyökbetegség után További információ

Ekkor Dier Tottenham és Anglia csapata Dele Alli mate hátulról jön, és a fej hátulján csapkod, mielőtt elmosolyodik az arcán. Játékos, de meg kell mondani, elég nehéz. – Hamarosan látom őt a képzésben – mondja Dier, és mindenki ordít.

Dier nyugodt hangulatban van.Tottenham végül megnyerte az ideiglenes új otthonukat – még akkor is, ha túl késő volt megmenteni a Bajnokok Ligájának reményeit; az Európa Liga most már vár – és az elmúlt szombaton a Swansea-tól 5-0-os győzelmével, a klubban folytatott beszélgetés sarokba kerül.

Október közepétől a Swansea-játékig A Tottenham minden versenyen 10-es győzelmet aratott, és játékuk gyakran nem volt vágás és tolóerő. A célok problémát jelentettek.Swansea és a CSKA gyenge ellenzék volt, és egy jobb csapatra – például Unitedre – győzelmet arat, hogy a klub helyreállításának lényegét adja.

A múlt szezon idején a Tottenham elindult szemet unibet fogadási útmutatók gyönyörködtető futam, amely a Premier League címversenyzőjeként jelölte ki őket, és Mauricio Pochettino megjegyezte, hogy a csapata jelenleg két ponttal jobb, a megfelelő szakaszban, mint akkoriban.

„Ez egy nagyon jó időszak a Tottenham szezonban – mondja Dier. „Tavaly jó futáson mentünk, és ha ezt megismételjük, nagyon jó helyen leszünk karácsony után. Jól lennénk a mixben. ”

Dier reméli, és úgy véli, hogy valami hasonlót generálhat személyes szinten, miután furcsa szezon volt neki.A múlt szezonban, amit Pochettino egy középső félből és valamikor jobbra visszafogott védekező középpályássá alakított, nemcsak a White Hart Lane-ban játszotta a szerepét, hanem Anglia első választásává vált.

Nehéz volt látni, hogy mit tehetett volna. Első versenyképes játéka a Tottenham helyzete ellen az United ellen az Old Traffordban – az utolsó szezon nyitvatartási napján az 1-0-os veszteségben -, és először egy kicsit szörnyűnek tűnt. A módja, ahogyan alkalmazkodott, beszélt a képességeiről és az intelligenciájáról.

A nyáron azonban Pochettino költözött, hogy Victor Wanyamát aláírja. Ez egy okos üzlet volt, és nem csak azért, mert 11 millió fontot jelentett a Southampton-tól származó letiltási díj.A védekező középpályás növelné a Pochettino opcióit – szüksége lenne rá egy Bajnokok Ligája kampányban -, és a helyekért is versenyezne. Pochettino erőteljes helyzetben volt, de építeni akart. Hryry Kane az ötcsillagos Tottenham saunter-nél, Swansea-nál tovább. különböző okok miatt a kenyai Pochettino elsődleges választásnak minősül a védekező középpályán. A menedzser azzal érvelt, hogy Dier és a több támadást élvező Mousa Dembélé nem tudna minden középső középpályán elindítani a játékot, és igaza lett. Dembélé a felfüggesztés és a sérülések miatt hiányzott.Amikor mind a három elérhető volt, Pochettino mindig elment Wanyamával és Dembélé-vel a középpályán.

Elkezdte a szezont Dier és Wanyama közepén, amely nem igazán működött, és kétszer is megkezdte Dieret Wanyama előtt, mint védekező középpályás – a Bajnokok Ligája otthoni nyakkendőjében Monacóval és az EFL Kupa játékkal a Liverpoolban. Tottenham mindkét alkalommal elvesztette.

Pochettino átkereste Dieret a központi védekezésbe Sunderland ellen szeptemberben – Monaco játék után -, hogy Wanyama-t és Dembélét a középpályán elhelyezze; Dier megsérült, és elhagyták a következő három mérkőzést.Visszatérve a kiindulási felállásba, a West Bromwich Albion-ban október 15-én került középső védelemre, miután Toby Alderweireld komoly térd problémával küzdött, és a Liverpool csésze nyakkendőjén kívül már ott töltötte.

< p> „Nehéz volt elkezdeni a szezont, hiszen mindenki látta” – mondja Dier. „A kezdetektől fogva kemény volt, későn visszatért az euró után, és nem tudtam igazán eljutni. Sérültem meg, és újra megállt. Aztán Toby megsérült, és ott játszottam [a központi védelemben].

„Megpróbálok ismét jó érzéshez jutni, mint tavaly, és az elmúlt hetekben Visszajöttem erre. ”

Dier értelmezése a védekező középpályás szerepéről központi szerepet játszott abban, hogy Tottenham ketyegett a múlt szezonban.Visszatérne, hogy egy középső felével védekező háromat készítsen, és biztosítsa a teljes hátvédet, Kyle Walker és Danny Rose bombát előre. Dembélé is kicsit mélyebbre esik. Walker és Rose, akik ezt a csapatot kínálják, a tempójukat és a szélességüket, több, mint bármelyik közepes középpályás.

Ebben a szezonban Dier újjáépítette a középpályás partnerségét Dembélé-vel, összesen 36 percig a Monaco elleni hazai játék második felében. Úgy tűnik, hogy a múlt szezon csapatának alapvető változása a radar alá sodródott.

A Wanyama a csapat egyik legmegfelelőbb előadója, és játékának szemet gyönyörködtető minősége van, különösen abban az értelemben, hogy ellentmondások. Rengeteg földet fed le, de eloszlása ​​szempontjából olyan fényes, mint Dier?Lehet látni, hogy Dier sokoldalúságának áldozata, és Alderweireld most már elindítható, és úgy érzi, mintha Dier lesz az a játékos, aki az Old Trafford-on jár.

„Teljesen a vezető ahol játszom ”- mondja Dier. „Ami fontosabb, mint a pozícióm, a megfelelő érzés és jó érzés újra, fizikailag és mentálisan. Ez a futball, és ezek a dolgok mindenkinek megtörténnek. Ez nem katasztrófa; ez csak egy kicsit lassú kezdet volt.

Rate this post