Marcus Rashford kezdte sport fogadás a Manchester United-et Feyenoordban

José Mourinho megerősítette, hogy Marcus Rashford lesz az első klubja a szezon kezdetén a Feyenoordban az Europa League-ben csütörtökön, miután újabb pillantást vetett arra, amit a Manchester United vezetője a 18 éves „ragyogó jövőjének” nevezett a szombat második felében az Old Trafford-nál a derby veresége.

„A következő nagy játék Feyenoord ellen van, és a sport fogadás online következő játék [Rashford] fog játszani. Ez az egyetlen dolog, amit meg tudok mondani – mondta Mourinho, közeledve, de nem olyan közel ahhoz, hogy elismerje, hogy tévedhetett a Manchester City 2-1 vereségében.

“Bízom teljesen. Tudom, hogy a jövője teljesen ragyogó lesz. Főként No9-es – ha különböző pozíciókban szeretne játszani, dolgoznunk kell, javítanunk kell, de nagy személyisége van.Általában az emberek a labdarúgó tehetségét tekintik, de az ő szintjén a személyiség nagyon fontos, és megmutatta, hogy az előző szezonban – azonnal megmutatta. ”

Zlatan Ibrahimovic nagyszerűnek bizonyult, ha egy kicsit dühös a mozgalmában Eddig Mourinho azt javasolta, hogy a jövőben is választhatja mindkét sztrájkolót a központon keresztül. – Széles ember, vagy mindkettővel játszunk, amit tökéletesen meg tudunk csinálni, mint Hull ellen.Úgy éreztem, hogy a város az oldalakon törékeny volt, és a gyerek a fogadási bónuszok második félidőben adhatott nekünk, amit nem kaptunk Henrikh Mkhitaryannal és Jesse Lingarddal az első félidőben.

„Rashford ezt tette számunkra, és mivel játszottunk Ander Herrerával Marouane Fellaini és Paul Pogba mögött, tudtam, hogy Fellaini és Pogba mindig a dobozban lesznek, így azt hittem, hogy a játék nagyon közvetlen lesz, mint amilyen volt. Szóval azt hiszem, nagyon jól olvasjuk a játékot. A kölyök megadta nekünk, amire szükségünk volt az első félidőben.

Rate this post