Nordicbet norge

For å bruke tjenestene til denne bookmakeren, besøk et hvilket som helst spillkontor for BC “Nordicbet” i Russland. For identifikasjon trenger du pass. PPP-operatøren må ringe telefonnummeret som ble oppgitt under registreringen av kontoen. Du kan også passere identifikasjon i et hvilket som helst Euroset showroom. Kostnaden for tjenesten er 100 rubler.

Hvis det ikke er et spillkontor i byen, men du er statsborger i Russland, kan du bli identifisert via Skype. For dette trenger du følgende dokumenter:

  • pass;
  • SNILS (forsikringsnummer for en personlig konto);
  • sertifikat TIN.

Av lisensen

Ltd “bookmaker pub” har lisens №17 Federal Tax Service for organisering og gjennomføring av gambling i bookmakere og satser på territoriet til den russiske føderasjonen fra 1 oktober 2010.
restriksjoner

Hvis du er dømt for et slikt spekulativt nordicbet norge spill som “gafler” og “korridorer”, vil maksimalt antall innsatser for spillkontoen din bli redusert.
Løsning av klager

BC “Nordicbet” godtar “Bookmaker Rating” som en uavhengig mellommann for å løse tvister mellom selskapet og kundene.

Hvis du mener at dine rettigheter har blitt overtrådt, fyll ut klageformularen. Vi vil prøve å løse problemet ditt.
Bruker tilbakemelding på BC “Nordicbet”

Meninger og vurderinger om tilbaketrekking av midler og spillet på BC “Nordicbet” finner du i blokken “User reviews” og i kommentarene til gjennomgangen av denne BC. Hvis du har spilt eller spiller på denne bookmakeren, vennligst del din unike opplevelse med RB og andre lesere – legg igjen en anmeldelse i vår gjennomgang.

På nettstedet til “RB” representant kontor svarer bruker spørsmål.

På All-ProSport-problemet har 1xStavka bookmaker en rating på 5 ut av 5.

Den russiske bookmakeren Nordicbet ble grunnlagt i 2009. Den 9. juli samme år mottok hun en lisens fra Federal Tax Service nr. 7 for å organisere og gjennomføre gambling på spillkontorer og spillbutikker i Russland. Online-spill i .ru-domenesonen utføres av selskapet siden juni 2016.

I 2015 og 2016 ble denne bookmakeren æret med Betting Awards i nominasjonen “Årets beste spillprodukt”, som ble presentert på den internasjonale spill- og underholdningsutstillingen Russian Gaming Week.

Rate this post