Unibet pariuri sportive

Dylan Alcott spune că este umilit și onorat că a fost acceptat ca “atlet de elită”, după ce ia sculptat numele în istoria sportului ca prima stea pentru scaun cu rotile care a câștigat medalia Newcombe, cea mai înaltă distincție din tenisul Unibet pariuri sportive australian. Lumea No1 și medalia de aur triple paralimpic s-au alăturat campionilor de la Grand Slam Lleyton Hewitt și Samantha Stosur, printre alții, pe rolul de onoare după ce au primit premiul de la marele John Newcombe la Crown Palladium din Melbourne luni dimineață.Rio medalia de aur Dylan Alcott numit Paralimpianul Australiei din 2016 Citeste mai mult

Câștigat pentru o nominalizare anul trecut, în ciuda a două mari triumfe de slam, Alcott nu va mai fi refuzat după un dominat 2016 în care a apărat cu succes titlul Australian Open, aurul din Rio și a fost încoronat ca Paralimpul Australiei. Anii 25 de ani – care au Unibet pariuri sportive câștigat aurul paralimpic în baschet în 2008 – au încheiat și parteneriatul cu Heath Davidson pentru a câștiga Campionatul Mondial de Echipă la Tokyo și a strâns alte titluri în Brisbane, Sydney, Africa de Sud, Japonia, Franța și Marea Britanie. “Este doar de necrezut.A fost cel mai bun an al vieții mele, nici una din baruri “, a spus Alcott. “Sunt atât de mândră că sunt paralimpiană, cât și de Paralimpicii de la televiziunea tuturor în acest an. Mi-a fost masiv să primesc acest premiu în onoarea “Newk”, care este o astfel de legendă de tenis. Elcott, care a luat de asemenea acasă cel mai remarcabil atlet cu un premiu pentru dizabilități cu partenerul său dublu Heath Davidson, a fost copleșit să primească gong-ul de top în tenisul australian. “Nu o să mint, am vrut cu adevărat să câștig acest premiu”, a spus el. “Avem un atlet cu o categorie de handicap și asta este o onoare imensă, dar mă văd ca un atlet de elită, în primul rând, care întâmplător se întâmplă să aibă un handicap care folosește un scaun cu rotile pentru a juca.A fi recunoscut cu cea mai mare onoare înseamnă atât de mult Unibet pariuri sportive pentru mine și pentru persoanele cu dizabilități, în special pentru copii.

“Suntem adesea văzuți ca cetățeni de clasa a doua. Și chiar dacă ați câștigat atletul de elită cu premiu pentru persoanele cu dizabilități, nu am fost suficient de buni pentru a câștiga premiul în stare bună, iar acest lucru sparge absolut plafonul de sticlă pentru sportivii de elită cu dizabilități de pretutindeni. ”

Alcott este cel de-al patrulea câștigător în câțiva ani după anul 2015, Sam Granth, câștigătorul în 2014 Nick Kyrgios, Hewitt în 2013 și Stosur, un Unibet pariuri sportive medalist de trei ori pe Newcombe.Stosur a fost din nou selectat după ce a ajuns în semifinalele francez Open pentru a patra oară, cu Daria Gavrilova, John Millman, Jordan Thompson și dublează specialistul John Peers, ceilalți nominalizați la 2016. În ciuda succesului în instanță, Kyrgios și Bernard Tomic – care au fost ambele vizibile fără spectacole de la ceremonia de premiere – au fost trecute cu vederea concurenții pentru “cel mai remarcabil jucător de tenis de elită și ambasadorul sportului din Australia”.

Rate this post